Οι μαθητές θέλουν τις παρελάσεις για να χάνουν μάθημα – Μπουτάρης

by gragias

μπουτάρηςΜεγάλες αλήθειες, δυστυχώς, είπε σήμερα ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης (0 μπουτάρης για όσους δεν ξέρουν) σχετικά με τους μαθητές και τις παρελάσεις.

Τι είπε; Αυτό που ξέρουμε όλοι αλλά σπάνια ακούγεται από επίσημα στόματα. Ότι δηλαδή οι περισσότεροι μαθητές θέλουν τις μαθητικές παρελάσεις επειδή χάνουν ώρες από το σχολείο Φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να πει ότι είναι κατά των μαθητικών παρελάσεων. «εμείς τις θέλαμε στο παρελθόν για να φλερτάρουμε κορίτσια», είπε ο μπουτάρης, μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια

«Εμένα με ενοχλούν οι παρελάσεις γενικώς και ειδικά οι παρελάσεις παιδιών. Το θεωρώ κατάλοιπο της μεταξικής νοοτροπίας», είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Καταρχάς να του θυμίσουμε ότι παρελάσεις γ;ίνονταν και πριν το μεταξά. Δεύτερον, να θυμίσουμε στο Μπουτάρη ότι όλα τα μεγάλα έργα έγιναν επί Χούντας. Οπότε είναι χουντικά κατάλοιπα! Οπότε με την λογική του πρέπει να τα γκρεμίσουμε!

«Το κουβέντιασα με τα εγγόνια μου και τα πιο πολλά παιδιά τις θέλουν τις παρελάσεις. Τις θέλουν βέβαια επειδή χάνουν σχολείο. Εμείς τις θέλαμε στο παρελθόν για να φλερτάρουμε κορίτσια. Έτσι όπως έγινε όμως το πράγμα σήμερα, το θέαμα είναι απαράδεκτο. Μερικές φοράνε μίνι λες και πάνε στην ντίσκο», συμπληρώνει.

Κύριε μπουτάρη ναι έχετε δίκιο. Οι μαθητές πράγματι θέλουν τις παρελάσεις για να χάνουν μάθημα. Η λύση δεν είναι όμως να της καταργήσουμε, τουλάχιστον όχι πριν μάθουν τα παιδιά μας ιστορία. Μετά ας αποφασίσουν αυτά για το αν χρειάζονται ή όχι.